НОВО! Здраве за жената & Различното мобилно приложение:

Представяме ви „Здраве за жената“ – различното и полезно приложение за съвременната жена, с което бързо и лесно ще въдворите ред в женския си график. Със „Здраве за жената“ можете да следите месечния си цикъл, да направите дневник на минали и предстоящи прегледи при лекар, назначени лечения и предписани медикаменти. С него няма да имате нужда от бележки по хладилника или на бюрото, които да ви напомнят за лекарство, което трябва да вземете в определен час или за планиран ден и час на преглед при лекар. То ще ви подсеща вместо тях. Чрез него ще имате 24-часов достъп за онлайн консултация с акушер-гинеколог, акушерка и УНГ специалист, които ще отговорят на въпросите ви.
В специалната секция „За Теб“ ще може да четете актуални, интересни съвети и статии за вашето здраве, които са съобразени с възрастта ви.
Здраве за жената – полезен и необходим ап за всяка жена!

Запознайте се с мобилното приложение „Здраве за жената“ в 4 лесни стъпки.

rosalginapp_register

Стъпка 1

Регистрирайте се и отбележете бутона за запомняне на паролата.

Стъпка 2

Отидете на категория настройки и въведете личните си настройки спрямо месечния ви цикъл.

Включете алармите, които ще се погрижат да ви напомнят за предстоящ час за преглед при лекар или за прием на медикамент.

Стъпка 3

В категория дневник въведете минали прегледи при лекар и назначеното ви лечение, като може да отбележите предстоящи прегледи при лекар – за вас и за вашето семейство.

Стъпка 4

В категория календар може бързо и лесно да се ориентирате за предстоящите периоди на менструация.

В категория Препоръка/За теб може да прочетете полезни здравни съвети и идеи, които се обновяват всеки месец.

Изтеглете приложението: